Header image

10 femei fericite că au ales viața copiilor lor, renunțând la avort

11:57, vineri, 22 ianuarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Adesea, femeile fac avort fie în urma unor presiuni din partea altor persoane, fie pentru că aleg singure acest lucru, considerând că nu au o altă soluție. Dar, uneori, în ultimul moment, femeile găsesc puterea de a-și schimaba hotărârea și aleg viața copiilor lor. Inversarea procesului de avort chiar este posibilă.

1. Ashley

La 20 de ani, Ashely a descoperit că este însărcinată, dar iubitul care a convins-o să întreţină relaţii sexuale cu el, promiţându-i că o să aibă grijă de ea şi de copil dacă va rămâne însărcinată, i-a dat bani şi a trimis-o să-şi ia singura pastilele pentru avort. După ce a luat prima doză din pilulele pentru avort, Ashely a regretat acest lucru şi l-a întrebat pe doctorul aborționist ce se poate întâmpla dacă nu ia şi cea de-a doua doză. I s-a spus că oricum copilul va muri, dar dacă copilul va trăi, s-ar naşte cu malformaţii.

1

Ashley a apelat la mama ei, povestindu-i despre sarcină, doza de pilule pentru avort şi remuşcările sale. Mama sa a apelat la un centru local de urgenţă pentru sarcini cu probleme, iar centrul l-a contactat pe Dr. Matt Harrison. Harrison nu avea nicio idee despre ce ar trebui să facă, dar le-a chemat la cabinetul său. După ce a răsfoit prin manuale, i-a venit ideea de a o injecta pe Ashley cu progesteron pentru a încerca să-l anuleze efectele pastilei avortive RU-486 care acţionează precum o imitaţie a progesteronului, păcălind corpul să se manifeste ca şi cum femeia însărcinată este în timpul ciclului menstrual, înfometând placenta şi copilul.

Au existat riscuri atât pentru Ashley cât şi pentru copil deoarece această procedură nu fusese niciodată încercată, dar Ashely ştia că trebuie să facă acest lucru. Şi a funcţionat. Ashley a dat naştere unei fetiţe sănătoase, Kaylie, primul copil salvat prin metoda inversării procesului de avort.

2. Autumn Barnes

Când Autumn Barnes a descoperit că este însărcinată, a intrat în panică. Ea şi iubitul său aveau deja o fetiţă, iar resursele financiare erau restrânse. Pe ascuns, ea a fost la doctor pentru a lua pilula pentru avort, dar imediat a regretat acest lucru, a declarat ea pentru Fox 46 Charlotte: „Tocmai mi-am ucis copilaşul. Am o fetiţă. Cum poate fi corect faptul că tocmai am luat viaţa unui copil inocent?”

A apelat la internet cu speranţa că va găsi o cale de a stopa avortul şi a găsit un link laAbortionPillReversal.com. Se îndoia că va funcţiona, dar oricum a sunat la acel număr. A fost pusă în legătură cu doctorul care oferea pachetul de inversare a avortului în zona sa. După ce a luat tratamentul şi-a programat o ecografie cu ultrasunete, şi s-a simţit uşurată când a aflat că încă era în viaţa copilul. Câteva luni mai târziu, băieţelul ei miracol, Walker, s-a născut sănătos şi continuă să fie sănătos.

3. Jamie Stout

3

Sout era deja mama unei fetiţe care, datorită dependenţei sale de droguri, era crescută de părinţii ei. După ce s-a decis să renunţe la droguri, Stout s-a mutat înapoi cu părinţii şi fiica ei, pentru a începe o nouă viaţă. În acel moment ea avea o sarcină de 20 de săptămâni şi, din moment ce încerca să-și depăşească dependenţa droguri, a simțit că nu poate să aibă grijă de un alt copil. Stout şi părinţii ei au decis că ar trebui să facă un avort.

Ea nu voia să facă un avort, dar simţea că nu are o altă opţiune. Când vecina ei, Marina Cortopassi, tehnician în domeniul ecografiei cu ultrasunete, a auzit acest lucru, a ştiut că trebuie să o ajute. Când Cortopassi a ajuns la faţa locului, Stout era deja cu medicul aborționist, iar procedura de avort ce durează două zile deja începuse. Medicul deja îi înserase mici beţişoare numite „laminaria” în cervix, pentru a-i cauza dilatarea.

Dar Stout s-a răzgândit în ceea ce priveşte avortul şi din fericire, Cortopassi a dat-o în îngrijirea medicilor care au fost capabili să elimine laminariile.
Încă mai exista riscul unui avort spontan, dar, câteva luni mai târziu, Jamie a dat naştere unei fetiţe sănătoase numită Claire.

4. Kimberly Henderson

4

Un star al internetului, Henderson, era deja mama a trei copii, primului dându-i naştere la vârsta de 16 ani. Când a aflat că este însărcinată, relaţia ei cu iubitul nu era stabilă şi Henderson era speriată de creşterea unui alt copil de una singură. Ea a mers la o clinică de avort, unde a stat în camera de aşteptare plângând.

„Tot încercam să justific acest lucru, dar sufletul îmi era încărcat”, a scris ea pe blog. „Simţeam că eram pe punctul de a lua o decizie oribilă, iar Dumnezeu îmi dădea semne să n-o fac: M-am trezit în această dimineaţă, fiica mea era bolnavă. A trebuit să găsesc o bonă, m-am pierdut, maşina nu mi-a pornit timp de 15 minute şi am întârziat aici, dar tot m-au primit. M-am rugat lui Dumnezeu să-mi dea un semn, să-mi dea puterea să mă ridic şi să plec de acolo.”

După ce a fost poftita înăuntru pentru programarea sa, o cartea de vizită primită de la un cuplu a căzut din portofelul ei. Avea pe ea scris paragraful 10, capitolul 41, din cartea după Isaia: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare”

Henderson a plecat de la clinica de avort şi nu a privit înapoi. Luni mai târziu, a dat naştere unei fetiţe Vaida Everly- al cărei nume înseamnă „viaţa frumoasă”.

5. Andrea Minichini

5În 2014, Minichini se afla în camera de aşteptare a unui centru Planned Parenthood cu pilula pentru avort în mână. Nu voia să o ia, dar doctorul aborţionist i-a spus că este scumpă şi se va topi în mâna dacă nu o ia îndeajuns de repede, după care i-a zis că nu este momentul potrivit pentru a avea un copil.

A luat pilula şi a plecat acasă, unde trebuia să o ia pe a doua 24 de ore mai târziu. Dar, în loc să ia a doua pastilă, s-a dus la camera de urgenţă pentru a încerca să-şi salveze copilul. Personalul spitalului i-a spus că bebeluşul va avea malformaţii dacă avortul nu era finalizat. Minichini a sunat doi doctori specialişti atât în obstretică, cât şi ginecologie, care i-au spus că nu o pot ajuta.

A început să sângereze şi să aibă crampe şi a fost speriată că este prea târziu. A apelat la internet, unde a găsit povestea unei femei, care şi-a inversat avortul. Această poveste a condus-o la o linie de asistenta telefonică 24 din 24, care a condus-o la un medical local.

După ce i s-au făcut injecţii cu progesteron şi a fost monitorizată îndeaproape, Minichini a dat naştere unui băieţel sănătos numit Gabriel.

6. Becky Buell

Deja mama unui copil mic, studentă la un colegiu şi trecând printr-un divorţ, Buell a descoperit că este însărcinată. De frica faptului că îşi va dezamăgi părinţii şi îşi va pierde casa, Buell a mers la un centru Planned Parenthood pentru un avort. Dar, imediat după ce a luat prima doză de pilule pentru avort, a simţit un „regret instant” şi s-a aşezat în maşină, căutând pe telefon o cale de a repara ceea ce a făcut.

6

A sunat la linia de asistenta de inversare a avortului şi asistenta a pus-o în legătură cu un doctor. Buell se temea că aceasta inversare nu va funcţiona – rata de succes este de aproximativ 60% – şi când cei de la centrul Planned Parenthood au sunat-o pentru a afla de ce nu a apăruse la cea de-a doua şedinţă, i-au spus că inversarea procesului nu va funcţiona, iar copilul ei va avea malformaţii.

Buell a mers mai departe cu planul său de a salva copilul şi, la întâlnirea cu doctorul, a putut vedea bătăile inimii bebeluşului. A fost copleşită de sentiment de uşurare, iar câteva luni mai târziu a dat naştere unui băieţel pe nume Zachariah.

7. Donanne

7La 16 ani Donanne a descoperit că este însărcinată. Iubitul ei i-a spus să facă un avort şi, deşi nu s-a gândit că i-ar face vreodată asta copilul, s-a speriat şi a mers la un centru Planned Parenthood. Deşi de abia împlinise 16 ani, nu avea nevoie de permisiune părinţilor pentru a avea un avort. A stat singură în clinica întrebându-se de ce făcea acest lucru.

Ei au chemat-o în cabinet şi, în timp ce plângea, i-a întrebat dacă poate vedea monitorul cu ultrasunete. Ei i-au spus că nu poate.

Donanne a început să se roage:

„Dintr-odată timpul s-a oprit şi Dumnezeu mi-a spus să mă ridic şi să plec şi totul va fi bine. Şi aşa am făcut.”

Deşi următoarele câteva luni au fost dificile, ea a dat naştere unui băieţel sănătos numit Dean. Donanne este acum căsătorită şi are 4 copii.”

8. Andrea

8După ce a aflat că este însărcinată, asupra Andreei s-a pus presiune pentru a face un avort. Iubitul ei nu era fericit de această veste, iar mentorul i-a întors spatele. Fiind speriată şi simţindu-se singură, şi-a făcut o programarea pentru un avort. S-a dus de una singură şi consilierul i-a spus că era decizia corectă. Dar Andrea nu era aşa de sigură de asta.

Stătea în camera de aşteptare plângând, când femeia de serviciu s-a îndreptat spre ea. Această femeie s-a apropiat de Andrea, i-a ridicat bărbia, a privit-o în ochi şi i-a spus: „Vrei să ai acest copil?”

Andrea s-a simţit împăcată şi a spus: „Da!”. Străina i-a spus: „Atunci Dumnezeu îţi va da puterea necesară. Pune-ţi hainele pe tine şi pleacă!”

Dar apoi Andrea a intrat în cabinet atunci când numele i-a fost strigat. Acolo, ea a văzut o baltă de sânge pe podea. Imediat s-a răzgândit în ceea ce priveşte avortul, dar doctorul aborţionist a încercat să o convingă să meargă până la capăt. Însă Andrea a spus: „Plec. Vreau să am acest copil!”

A dat naştere unei fetiţe sănătoase numită Christina, care lucrează în mişcarea de promovare a vieţii.

9. D.C. McAllister

9McAllister şi-a părăsit soţul şi cei doi copii pentru o duce o viaţă alături de alt bărbat. Regretând decizia luată, a mers la biserică pentru a cere iertare şi a început procesul de salvare a căsniciei. Dar, în acea noapte, în timp ce-şi împacheta lucrurile, a descoperit că este însărcinată.

Devastată, şi-a anulat planurile de a se întoarce la familie şi a rămas în apartamentul ei pentru încă două luni, înainte de a-i spune tatălui copilului despre sarcină. I-a spus că voia să dea copilul pentru adopţie, dar el voia să crească copilul de unul singur. Dar soţul ei refuza acest lucru. Ar fi acceptat-o înapoi doar dacă ar fi dat copilul spre adopţie unor străini.

Plină de teamă, McAllister a decis că un avort ar rezolva problemele tuturor şi a mers la un centru Planned Parenthood. Dar după ce a intrat şi a văzut lacrimile unei tinere, s-a decis că nu poate avorta.
A fost dificil pentru ea, căci alegerea vieţii pentru copilul ei a schimbat cursul vieţii sale. Totuşi, a ştiut că uciderea propriului copil datorită deciziilor greşite pe care le-a luat, nu îi vor schimba greşelile făcute.

10. Anna Chernocke

Chernocke  era însărcinată în aproape 5 luni când s-a dus la spital pentru un avort. I-a spus copilului ei că-i pare rău în timp ce ea stătea în camera de aşteptare, dar, pe măsură ce timpul trecea, ea se simţea din ce în ce mai puţină uşurare şi din ce în ce mai multă remuşcare.

Două asistente au venit pentru a o duce la camera pentru avort, iar ea a fost condusă în camera unde doctorul o aştepta. El a întrebat-o dacă este pregătită şi dacă este ceva ce ar vrea să spună.

„Da” a spus. „Îmi pare foarte rău, dar m-am răzgândit.”

Spre surprinderea ei, toţi trei s-au luminat de bucurie. Doctorul a felicitat-o şi i-au spus cu toţii că n-o să regrete niciodată că a păstrat copilul.

Câteva luni mai târziu a dat naştere fiului ei David şi nu a regretat niciodată decizia luată.

Pe măsură ce tehnologia avansează, aflăm din ce în ce mai multe informaţii despre viaţa din pântece şi din ce în ce mai multe femei aleg viaţa. Chiar şi după ce au ales un avort, încă mai este speranţă.

AbortionPillReversal.com şi linia de asistenta sunt disponibile 24/24, încercând să ajute femeile cu inversarea procesului de avort, atât în primul trimestru, cât şi într-un trimestru târziu al sarcinii.

Traducere: Camelia Bordencea

sursa http://stiripentruviata.ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com