Mitropolia Kerkyrei a donat 36.000 de euro familiilor numeroase - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mitropolia Kerkyrei a donat 36.000 de euro familiilor numeroase

14:37, vineri, 27 decembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Urmând frumoase tradiţii formate anterior,  Mitropolia Kerkyrei a Bisericii Ortodoxe Elene a susținut financiar familiile vulnerabile cu mulți copii.

Mitropolitul Nectarie al Kerkyrei a declarat în cadrul unei ceremonii speciale desfăşurate în complexul bisericii Sf. Spiridon că asistența pentru familiile numeroase va fi alocată pe tot parcursul anului 2014. Fiecare familie va primi 1.800 de euro, iar în total pentru acest scop vor fi destinaţi 36.000 de euro.

Vladâca a menţionat că Biserica nu va rămâne departe de problemele turmei sale și va face totul pentru a sprijini cetățenii, care se confruntă cu problemele cauzate de criza economică. Resursele financiare ale ei sunt limitate, dar „credința în Hristos este indisolubil legată de ajutorul activ pentru aproapele. Biserica şi va îndeplini datoria.”

Trebuie remarcat şi faptul că Mitropolia Kerkyrei nu se limitează la susţinerea familiilor numeroase. În această eparhie, există două magazine sociale pentru cei nevoiași și trei cantine gratuite.

sursa agionoros.ru

traducere pentru ortodox.md

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com