Liturghie arhierească la Mănăstirea ”Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” Ciuflea - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Liturghie arhierească la Mănăstirea ”Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” Ciuflea

14:24, sâmbătă, 5 octombrie, 2024 | Cuvinte-cheie: , ,

Sâmbătă, 5 octombrie, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Mănăstirea ”Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” Ciuflea, serviciul divin a fost oficiat de către ÎPS Anatolie, Arhiepiscop de Cahul și Comrat, ÎPS Marchel, Arhiepiscop de Bălți și Fălești, PS Nicolae, Episcop de Ceadîr-Lunga, vicar al Eparhiei de Cahul și Comrat.
Ierarhilor au coliturghisit PC arhim. Irinarh (Costru), starețul Mănăstirii Țigănești, prot. mitr. Mihail Mungiu, secretarul eparhiei de Cahul și Comrat, prot. mitr. Adrian Cotelea, secretarul Eparhiei de Edineț și Briceni și un sobor de preoți și diaconi militari.
După Sfânta Liturghie a urmat o agapă frățească iar mai apoi, ierarhii, preoții și credincioșii au pornit în procesiune spre Complexul Memorial ”ETERNITATE” unde a fost oficiat un parastas pentru toți ostașii căzuți pe câmpurile de luptă din toate timpurile.
Serviciul divin de astăzi a fost oficiat cu ocazia organizării procesiunii “Drumul Crucii, al Păcii și al Unității Bisericii “ la Chișinău.
Sursa: https://ciuflea.md
Contact Form Powered By : XYZScripts.com