Atelier de formare continuă a profesorilor de Religie din raionul Sîngerei - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Atelier de formare continuă a profesorilor de Religie din raionul Sîngerei

6:35, miercuri, 21 mai, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Cu bunăvoința lui Dumnezeu, marți, 20 mai 2014, la Liceul Teoretic ” Alexandru Agapie”  din satul Pepeni, raionul Sîngerei s-a desfășurat al doilea atelier de formare continuă a profesorilor de Religie din anul de studii 2013-2014.

Ora publică a fost susținută la clasa VI-a, de preotul Petru Butnaru, profesor de Religie la instituția gazdă, care este și cleric la biserica ”Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din localitatea sus menționată. Subiectul lecției a fost ”Sf. Întocmai cu Apostolii împărați Constantin și Elena. Edictul de la Milan 313”, după care a urmat o activitate extracurriculară

. Au fost prezenți majoritatea profesorilor de religie, reprezentantul Direcției Educației Sîngerei – doamna Margareta Albu și metodistul și blagocinul raionului Sîngerei protoiereu Maxim Guzun. Toți cei prezenți au rămas plăcuți surprinși și au mulțumit gazdei pentru organizare.

sursa http://ephbalti.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com