Credincioși din s. Peresecina, r. Orhei decorați cu alese distincții bisericești, pentru truda depusă întru propășirea Bisericii - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Credincioși din s. Peresecina, r. Orhei decorați cu alese distincții bisericești, pentru truda depusă întru propășirea Bisericii

21:57, miercuri, 22 iunie, 2016 |

Astăzi, un grup de credincioși din s. Peresecina, r. Orhei, în frunte cu păritnele-paroh, Prot. mitr. Vasile Garbuz, au vizitat reședința mitropolitană din Chișinău, unde au fost primiți de către Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan.

În cadrul întrevederii, cu binecuvântarea Întâistătătorului  Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, enoriașii prezenți au fost decorați cu alese distincții bisericești pentru truda depusă spre buna întreținere a parohiei din care fac parte.

Cuprins de emoții, Prot. mitr. Vasile Garbuz a mulțumit Preasfinției Sale din numele tuturor celor prezenți pentru deosebita atenție care le-a fost acordată, subliniind că și în continuare cu toții vor munci spre binele și propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

La rândul său, Vlădica Ioan a binecuvântat oaspeții prezenți și le-a urat spor și perseverență în toate pornirile cele bune și de folos.

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com