Header image

A avut loc lansarea site-ului Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari

17:15, duminică, 10 februarie, 2013 | Cuvinte-cheie: ,

Astăzi la Reședința Mitropolitană, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a avut o întâlnire cu câteva dintre persoanele care au depus eforturi pentru crearea și lansarea site-ului Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari.

Invitații, în persoanele Domnului Colonel Feodosie Sofianu, șeful Direcției comunicaţii şi protecţie informaţională din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Pr. Veaceslav Ciorbă și Pr. Mihail Bortă, au fost însoțiți de către Prot. Mitr. Teodor Pelin, Blagocin al circumscripției sus-menționate.
Adresându-se Întâistătătorului, Părintele Teodor a menționat că lansarea paginii web a fost un eveniment așteptat, pentru care s-a muncit mult și cu entuziasm, punându-se un accent deosebit pe lucrul cu documentele de arhivă, spre a pune la dispoziția publicului larg date din istoria bisericilor și a activității slujitorilor din cuprinsul actualului Protopopiat de Criuleni și Dubăsari.
Mitropolitul Vladimir a venit cu aprecieri deosebite, menționând că prin lansarea acestui site se face încă un pas serios spre promovarea valorilor și istoriei ortodoxiei în spațiul mediatic autohton.
Adresându-se invitaților, Înalt Prea Sfinția Sa și-a manifestat recunoștința pentru munca pe care o depun spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, oferindu-le tuturor Diplome Arhierești, în speranța că aceste eforturi vor avea o continuitate rodnică și îndelungată.
La rândul lor, toți cei prezenți au mulțumit Arhiereului pentru cuvintele frumoase și pentru bunăvoința manifestată, declarându-se dispuși să muncească și mai departe pentru promovarea valorilor ziditoare.

De menţionat că site-ul Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari http://protopopiat-criuleni-dubasari.md/ este o primă încercare de prezenţă în internet a unui Protopopiat din cadrul Mitropoliei Moldovei.

Save0035

Contact Form Powered By : XYZScripts.com