Header image

A avut loc Festivalul regional ,,Din Lumină în Lumină” organizat în incinta Centrului Social din s. Tudora, r. Ștefan Vodă

17:41, vineri, 11 mai, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

Marți, 8 mai 2018, în incinta Centrului Social din satul Tudora, raionul Ștefan Vodă, a fost organizat festivalul regional ,,Din Lumină în Lumină”, care a reunit participanți, inclusiv colective artistice din mai multe Centre Sociale gestionate de organizația umanitară CONCORDIA Moldova amplasate în localitățile din centrul Moldovei: Antonești, Carahasani, Ciuciuleni, Dubăsarii Vechi, Mingir și altele.

La eveniment a fost prezent protopopul raionului Ștefan Voda, Prot. Constantin Portarescu, preotul paroh, Veceslav Carai și preotul Apostol Ioan din or. Ștefan Vodă. Printre invitații evenimentului a fost și președintele raionului Ștefan Vodă, domnul Nicolae Molozea.

Programul festiv a inclus interpretarea cântecelor populare, recital de poezii, prezentarea tradițiilor pascale, expoziție de lucruri confecționate manual , broderii, icoane din biser, etc.

Centrele Sociale Concordia conlucrează fructuos cu mai multe parohii din cadrul BOM. Principala misiune a Centrelor Sociale Concordia este recuperarea și reintegrarea socială, școlară și profesională a copiilor și tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă.

Protopopiatul Ștefan Vodă

Contact Form Powered By : XYZScripts.com