Header image

A construi o biserică reprezintă un act de iubire faţă de Dumnezeu

17:00, vineri, 16 martie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

„De n-ar zidi Domnul casa, în zadar s-ar osteni cei ce o zidesc; de n-ar păzi Domnul cetatea, în zadar ar priveghea cel ce o păzește (Psalmul 126, 1)

Săptămâna aceasta au fost reluate lucrările de construcție la biserica Sfântului Ierarh Spiridon, de pe teritoriul Spitalului de Urgență din Chișinău.

După o pauză de iarnă, cu Ajutorul Domnului și cu mijlocirea Sfântului Ierarh Spiridon am purces astăzi, la edificarea acoperișului bisericii „Sf. Spiridon”.

Am început lucrul creștinește cu săvârșirea unui Tedeum la Sfântul Ierarh Spiridon.

După rugăciune, bravii meșteri au lucrat cu mult spor toată ziua, până după apusul soarelui.

Șansa de a construi o nouă biserică, vine de la Dumnezeu Cel milostiv, Izvorul tuturor bunătăților (cf. Iacob 1, 17). A construi o biserică este un act de credinţă, de iubire faţă de Dumnezeu, de iubire faţă de neam şi ţară. Orice biserică este o poartă a cerului.

Aducem sincere mulțumiri tuturor celor care au jertfit și continuă să jertfească, să înmulțească bunătățile în casele și familiile lor și să se facă părtași Împărăției celei nestricăcioase.

Cerem şi în continuare sfintele rugăciuni şi ajutorul creștinilor, astfel ca lucrările de construcţie a bisericii să fie duse la bun sfârşit.

Bucură-te, Sfinte Ierarhe Spiridon, mare făcător de minuni!

Preot Mihail Bortă, paroh al bisericii în construcție Sf. Ierarh Spiridon

tel. +373 68559904; E-mail: [email protected]

Contact Form Powered By : XYZScripts.com