Header image

A fost lansată noua versiune a site-ului mănăstirii Saharna

13:39, luni, 23 iunie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Pelerinii care vor să-şi îndrepte paşii spre vetrele monahale caută traseul, se interesează de istoria sfintelor aşezăminte retrase de lume, vor să cunoască programul slujbelor etc. Astfel, de mai mulți ani zeci de comunităţi religioase, dar şi obşti monahale îşi creează pagini în rețeaua Internet.

Astăzi mănăstirea de călugări, “Sf. Treime” din apropierea s. Sahrana, r.  Rezina a lansat noua versiune a site-ului : www.manastirea-sahrana.md

Site-ul a fost lansat cu binecuvântarea stareţului acestui sfânt așezământ Preacuviosul Arhim. Andrian (Baciu) și cu stăruința și purtarea de grijă  Ierom. Iuvenalie (Ghervas) secretarul mănăstirii.

De menționat că versiunea veche a siteului a funcționat între anii 2005-2014, iar noua versiune vine cu o serie de îmbunătățiri și adăugiri conform ultimilor recomandări a Departamentului Sinodal informaţional a Patriarhiei ruse.

Noua pagină a mănăstirii Saharna oferă vizitatorilor informații despre: istoria mănăstirii, comunitatea monahală; viața și nevoințele cuviosului Macarie, programul liturgic, precum și știri și evenimente din viața mănăstirii.

În prezent, site-ul www.manastirea-saharna.md este disponibil în limba română, în viitor propunându-se lansarea versiunilor în l. rusă şi l.engleză.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com