A fost lansată versiunea rusă a Portalului Moldova Ortodoxă - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

A fost lansată versiunea rusă a Portalului Moldova Ortodoxă

La nici un an de la lansarea portalului de gândire și atitudine creștin-ortodoxă Moldova Ortodoxă – www.ortodox.md, recent a apărut şi versiunea în limba rusă a acestei pagini: Православная Молдова – ru.ortodox.md

Iniţiatorii acestei prezenţe creştine în internet: Protoiereul Octavian Moșin şi preotul Mihail Bortă, ne anunţă că versiunea în limba rusă a paginii a fost un pas firesc spre deschiderea către vorbitorii de limba rusă din Republica Moldova, dar şi din întreaga lume.

Versiunea rusă a portalului Moldova Ortodoxă va contribui la întărirea legăturilor duhovniceşti şi va cultiva simţul unităţii ecleziastice la credincioşii ortodocşi din Republica Moldova şi celelalte ţări unde viețuiesc creștini-ortodocși vorbitori de l. rusă.

Pe această cale autorii aduc mulțumire lui Dumnezeu și persoanelor care au  fost implicate în acestă deosebită lucrare creştină. Fie ca prezența portalului Moldova Ortodoxă, www.ortodox.md, www.ru.ortodox.md în Internet să fie de real folos celor care vor să cunoască mai bine Ortodoxia.

Sursa: www.ortodox.md www.ru.ortodox.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com