Header image

A fost semnat Acordul de colaborare între Sectorul Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale și Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău

20:13, luni, 10 octombrie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Luni, 10 octombrie, cu binecuvântarea Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, în incinta Institutului de Medicină Urgentă din Capitală a avut loc încheierea Acordului de colaborare între Sectorul Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale și Institutul de Medicină Urgentă.

Recunoscând importanţa colaborării în domeniul asistenței spirituale în cadrul instituțiilor medicale, per ansamblu și nemijlocit în cadrul Institutului de Medicină Urgentă, cele două părţi au convenit de comun acord să colaboreze pe bază de parteneriat activ pe multiple planuri de interes, în domeniul asistenței spirituale și a activităților pastoral-misionare în cadrul Instituției.

Acordul de colaborare a fost semnat de către Prof. dr. Mihai Ciocanu, Director al Institutului de Medicină Urgentă și preotul Marin Cij, Președinte al Sectorului Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale.

La semnarea acordului au mai participat Dl Gheorghe Cociorva, Șef serviciu relații externe, proiecte și investiții al Institutului de Medicină Urgentă și preotul Mihail Bortă, care a fost desemnat în calitate de preot de spital responsabil pentru Institutul de Medicină Urgentă.

Preotul Marin Cij, Președinte al Sectorului Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale ne-a informat că astfel de Acorduri vor fi încheiate cu toate instituțiile medicale din republică, acestora urmând un Acord general de colaborare ce v-a fi semnat în viitorul apropiat între Mitropolia Moldovei și Ministerul Sănătății.

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com