Adunarea ordinară a preoților din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Adunarea ordinară a preoților din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni

9:28, sâmbătă, 6 iulie, 2019 | Cuvinte-cheie: ,

Marți, 2 iulie 2019, în ziua pomenirii Sf. Apostol Iuda, ruda Domnului, și a celor împreună cu el, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, în biserica cu hramul «Nașterea Maicii Domnului» din s. Molovata Veche r. Dubăsari, a avut loc ședința administrativă a preoților din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni.

După Sf. Liturghie și a unui Te-Deum de sănătate, a urmat, ca de obicei, mărturisirea preoților de către părintele duhovnic prot. mitr. Ioan Turuta.

În continuare s-a desfășurat o Conferință pastorală cu tema ”Cheile succesului” susținută de părintele Prot. Mitr. Igor Condrea, paroh al bisericii «Nașterea Maicii Domnului» din s. Măgdăcești raionul Criuleni.

S-au discutat detalii privind organizarea la data de 7 iulie 2019 în s. Ratuș r. Criuleni ediției a XVI-lea a festivalului ortodox «Un trandafir, o lumânare pentru Sf. Ștefan cel Mare».

Au urmat probleme curente și comunicări administrative, dar și o serie de alte detalii, fiind abordate diverse aspecte ce țin de activitatea culturală, pastoral-misionară și administrativă a parohiilor din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Sursa: http://protopopiat-criuleni-dubasari.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com