Header image

Ajunul Bobotezei la Biserica în construcție Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei din Chișinău

13:24, sâmbătă, 18 ianuarie, 2020 |

În ajunul sărbătorii Botezului Domnului, la Biserica în construcție cu hramul Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei din Chișinău (Spitalul de Urgență) a fost săvârșită Sfânta Liturghie, după care a urmat Slujba Aghiasmei Mari.

Ierurgiile au fost oficiate de către parohul Capelei spitalicești, Prot. Mihail Bortă, în prezența personalului medical, pacienților și a enoriașilor acestui sfânt lăcaș aflat încă în fază de construcție.

Fiind zi de ajunare (Post aspru), credincioșii care s-au pregătit prin Taina Spovedaniei au fost împărtășiți cu Trupul și Sângele Mântuitorului Hristos.

„Întâmpinăm marea sărbătoare a Botezului Domnului cu evlavie și credință și mai ales cu iubire față de Hristos Domnul care a venit în lume trimis de Dumnezeu Tatăl. În acest sens vă îndemn, să primiți Aghiasma Mare spre vindecare de răni trupești și sufleteși, spre schimbarea vieții…”, a spus în cuvântul său, părintele Mihail.

La final, părintele-paroh Mihail a binecuvântat pe toţi credincioşii prezenţi cu aghiasma mare, în recipiente din plastic înfrumusețate cu fire de busuoic și panglică tricolor.

Sursa: https://www.facebook.com/bisericaspiridon/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com