Ajutoare umanitare pentru persoanele social-vulnerabile și cu dizabilități oferite din partea Statului Qatar - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Ajutoare umanitare pentru persoanele social-vulnerabile și cu dizabilități oferite din partea Statului Qatar

13:19, vineri, 4 februarie, 2022 | Cuvinte-cheie:

ÎPS Mitropolit Vladimir a primit în vizită Vineri, 4 februarie 2022, la Reședința Mitropolitană din Chișinău, pe Dl Hamad Bin Rashid Al-Athba, Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, care a venit cu un ajutor umanitar oferit din partea Statului Qatar prin intermediul Ambasadei.

La eveniment au participat: Prot. Mitr. Dr. Vadim Cheibaș, Secretarul Mitropoliei Moldovei, Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate, Dl Hamad Khalid S.M. Alsheaibi, Secretar General și colaboratori ai Ambasadei Qatar în țara noastră.

Ajutorul umanitar oferit constă din mai multe produse parafarmaceutice și medicale, dar și haine noi pentru copii și maturi, organizarea căruia a avut loc cu susținerea și implicarea directă a Excelenței Sale Dl Victor Țvircun, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Statul Qatar.

Cu acest prilej, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir a adresat oaspeților alese mulțumiri și recunoștință pentru colaborarea fructuoasă dintre cele două instituții, pentru susținerea și ajutorul manifestat din partea Statului Qatar față de creștinii din țara noastră în această perioadă de încercare și de criză pentru întreaga societate.

Darurile vor fi distribuite bolnavilor, persoanelor cu dizabilități, cât și persoanelor provenite din familii defavorizate din țara noastră prin intermediul Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com