Header image

Ajutor de la Domnul prin Părintele Iustin Pârvu

19:57, luni, 23 aprilie, 2018 | Cuvinte-cheie: ,

Ce bogați suntem că ne-a dăruit Dumnezeu un Părinte Iustin! Însăși viața Părintelui Justin a fost o minune! Viața Părintelui a fost luminoasă în afară, însă mai mult decât atât ea a avut Lumina înlăuntrul său! Și dincolo de Lumină nu mai e nimic altceva!

Ciprian e un bun creștin care a venit ani în șir la Părintele Iustin pentru sfat și cuvânt duhovnicesc. El ne-a relatat următoarea minune petrecută cu sora lui: „În copilărie, sora mea, Raluca, făcea dese crize de epilepsie. Uneori câte șaisprezece crize pe zi. Raluca avea șapte ani și în data de 18.06.2009 a fost internată la Spitalul „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, Spitalul Clinic de Psihiatrie, București, la d-na prof. dr. Dobrescu Iuliana, șefa Clinicii de Psihiatria Copilului din cadrul spitalului.

A urmat un tratament dur cu Depakin 500, timp de un an și jumătate. Ciprian a venit la Părintele Iustin și i-a spus despre sora lui că urmează un tratament cu medicamente puternice care au efecte adverse, mai ales că era un copil. Părintele Iustin atât a întrebat: „Și ce au spus, măi, specialiștii?”. Specialiștii îmi spuseseră ca fetița să nu întrerupă cumva tratamentul cel puțin cinci ani. Părintele a binecuvântat-o pe Raluca cu: „Ajutorul de la Domnul!” și atât. Apoi Părintele Iustin a lucrat indirect prin doi părinți duhovnici care de cum au văzut-o pe Raluca au spus: „Nu mai dați copilului pastile că este sănătos!”. De atunci, Raluca nu a mai făcut nicio criză, e un copil frumos, e la liceu și așteaptă ca fratele ei s-o ducă în vacanța de vară la Essex, în Anglia, la Mănăstirea Părintelui Sofronie Saharov.

Oricine a trecut pragul chiliei Părintelui Iustin recunoaște că niciun cuvânt al Părintelui nu era spus la întâmplare!

Sursa: www.atitudini.com

Contact Form Powered By : XYZScripts.com