Header image

Angela Merkel crede că familia adevărată este formată între un bărbat și o femeie

14:30, duminică, 19 iulie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Merkel, care este fiica unui pastor luteran, a explicat care îi sunt convingerile legate de căsătoriile gay și de dreptul homosexualilor și lesbienelor, într-un interviu cu specialistul în social media Florian Mundt, citat de Daily Mail:

„Sunt una dintre persoanele care susţin cel mai mult eliminarea tuturor discriminărilor. Am parcurs un drum lung; dacă îmi aduc bine aminte, acum 25 de ani mulţi oameni nu îndrăzneau să spună că sunt homosexuali sau lesbiene. Pentru mine, personal, căsătoria înseamnă un bărbat şi o femeie care trăiesc împreună. Aşa gândesc eu, dar sprijin parteneriatele civile. Egalitate, dar eu fac o oarecare diferenţă.”

Germania a introdus uniunea civilă în cazul cuplurilor homosexuale în 2001, dar acestea nu au dreptul de a se căsători şi de a adopta copii.

La începutul lunii iunie, camera superioară a parlamentului german a adoptat o rezoluţie în care se cerea legalizarea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, rezoluţie căreia i s-au opus senatorii din partea Uniunii Creştin-Democrate, partidul Angelei Merkel.

sursa evz.ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com