Header image

ANUNȚ! Joi, 9 august, ora 17.00, Taina Sf. Maslu, la biserica în construcție „Sf. Irh Spiridon” de pe teritoriul Spitalului de Urgență din Chișinău

11:30, luni, 6 august, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

“Rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica şi, de va fi făcut păcate, se vor ierta lui”. (Iacob 5, 15)

Joi, 9 august, ora 17.00, vă invităm la Taina Sf. Maslu ce va fi oficiată pentru prima dată la biserica în construcție „Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei” de pe teritoriul Spitalului de Urgență din Chișinău.

Taina Sfântului Maslu e lucrarea sfântă săvârşită, cu harul Sfântului Duh, spre tămăduirea, uşurarea suferinţelor trupeşti, iertarea păcatelor şi întărirea sufletească a credincioşilor.

La Taina Sf. Maslu ne va onora cu prezența, egumenul Savatie (Baștovoi), poet, prozator, publicist și editor, care la final ne va mângâia cu un cuvânt duhovnicesc la tema: Puterea rugăciunii pentru bolnavi.

Veniți să ne rugăm împreună, cerând de la Dumnezeu har și ajutor în toate nevoile, neputințele și bolile care ne cuprind viața. Or, pe toate le depășim numai cu ajutorul Celui de Sus.

În fiecare zi de Joi, la șantierul bisericii „Sf. Irh Spiridon” este adusă spre închinare icoana cu chipul Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei, Făcătorul de minuni, cu părticică din sfintele sale moaște.

Cu nădejde în Hristos Domnul, Doctorul sufletelor și al trupurilor, preot Mihail Bortă, paroh al bisericii în construcție Sf. Ierarh Spiridon, tel. +373 68559904

Adresa: Mun. Chișinău, str. Toma Ciorbă 1, Spitalul de Urgență, intrarea prin poarta de pe str. Mitrop. Petru Movilă.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com