Header image

ANUNȚ! „Masă rotundă” cu genericul: „Tineretul ortodox în faţa noilor tehnologii informaţionale”

17:28, marți, 9 februarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , ,

La 15 februarie este serbată Ziua tineretului ortodox şi tot în această perioadă se împlinesc 15 ani de la apariţia primului număr al ziarului mitropolitan „Altarul Credinţei”.

În acest sens, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, se va desfăşura o „masă rotundă” cu genericul: „Tineretul ortodox în faţa noilor tehnologii informaţionale”.

La eveniment sunt invitaţi câte un tânăr mai activ, dar şi reprezentaţii protopopiatelor care desfăşoară activităţi în rândul tinerilor şi mass-media.

Preasfinţiţii episcopi şi protopopii circumscripţiilor sunt rugaţi să transmită listele participanţilor indicând: numele, prenumele, funcţia, nr. de telefon şi de e-mail la adresa [email protected] sau telefonând la nr.: 079481586 – preot Octavian Moşin.

În cadrul întrunirii se vor discuta strategii de colaborare, vor fi prezentate organizaţiile de tineret ortodox, dar şi mijloacele de informare bisericeşti.

Vor fi lansate câteva studii teologice şi pagini electronice ortodoxe.

Evenimentul se va desfăşura la palatul mitropolitan (str. Bucureşti, 119, Chişinău), luni, 15 februarie, cu începere de la ora 14.00, şi va fi moderat de către PS Episcop Ioan, vicar mitropolitan.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com