Header image

ANUNȚ! Miercuri, 9 august, ora 19.00, Taina Sf. Maslu în sobor de 7 preoți, la biserica „Sf. Irh Petru Movilă” din loc. Dumbrava, Chișinău

14:12, duminică, 6 august, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

În Duminica a IX-a după Cincizecime Sf. Liturghie la biserica ”Sf. Petru Movilă” din Dumbrava a fost oficiată de un sobor de slujitori în frunte cu părintele paroh Octavian Moșin.

După pericopa evanghelică părintele a rostit un cuvânt de învățătură, iar în timpul ecteniilor au fost puse cereri de potolire a arșiței și de dăruire a ploilor liniștite.

Creștinii au poposit și la tradiționala agapă creștină, iar pentru câteva familii au fost săvârșite pomeniri pentru rudele adormite întru Domnul.

Slujba următoare a fost anunțată pentru data de 9 august, ora 8.00, fiind sărbătorit Sf. M. Mc. Pantelimon. În aceeași zi, la 19.00, va fi adusă spre închinare o icoană cu chipul Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei, Făcătorul de minuni, cu părticică din sfintele sale moaște. Va fi oficiată slujba Sf. Maslu în sobor de 7 preoți și diaconi, apoi va urma un Te Deum de mulțumire.

cu referire: http://www.localitateadumbrava.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com