ANUNȚ: Sâmbătă, 16 aprilie ora 17:00 la Mănăstirea Ciuflea vor fi aduse spre închinare Icoana și Chivotul cu moaștele Sfintei Fericitei maici Matrona de la Moscova - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

ANUNȚ: Sâmbătă, 16 aprilie ora 17:00 la Mănăstirea Ciuflea vor fi aduse spre închinare Icoana și Chivotul cu moaștele Sfintei Fericitei maici Matrona de la Moscova

16:00, miercuri, 13 aprilie, 2022 | Cuvinte-cheie: , ,

În atenția tuturor enoriașilor Mănăstirii „Sf. M. Mc. Teodor Tiron” Ciuflea dar și a binecredincioșilor creștini, aducem la cunoștință căci, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove și cu purtarea de grijă a Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul-administrator al Sfintei Mănăstiri, în ajunul Sărbătorii Intrării Domnului în Ierusalim, sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 17:00, la poarta Mănăstirii vor fi întâmpinate Icoana și Chivotul cu moaștele Sfintei Fericitei maici Matrona de la Moscova.

Îndemnăm pe toți cei ce au posibilitate de a fi alături de soborul preoțesc și obștea monahală, participând sâmbătă la procesiunea de întâmpinare a acestui odor de mare preț al Bisericii Ortodoxe, de a se ruga și de a da Slavă Bunului Dumnezeu și Sfintei Fericitei maici Matrona.

Condacul 1

Din scutece de Duhul lui Dumnezeu fiind aleasă, fericită maică Matrona, orbirea și neputința trupească pentru curăția duhovnicească de la Dumnezeu primind, cu darul înainte-vederii și al minunilor te-ai îmbogățit. Pentru aceasta și noi, cu mulțumire, cunună de laudă îți aducem, cântând:
Bucură-te, cuvioasă maică Matrona, caldă rugătoare lui Dumnezeu pentru noi!

Sursa: https://ciuflea.md/

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com