AO Ștefan cel Mare și Sfânt a acordat „Ordinul - Insigna Ștefan cel Mare și Sfânt” mai multor veterani ai războiului de pe Nistru - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

AO Ștefan cel Mare și Sfânt a acordat „Ordinul – Insigna Ștefan cel Mare și Sfânt” mai multor veterani ai războiului de pe Nistru

19:10, vineri, 3 martie, 2023 | Cuvinte-cheie: ,

În contextul anului recunoștinței față de veteranii de război, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova, iar ziua de 2 martie a devenit Ziua Memoriei.
În acest context, pe 3 martie, la Mănăstirea Ciuflea din Chișinău, împreună cu PC arhim. Nicolae (Roșca), duhovnicul-administrator al mănăstirii împreună cu un sobor de preoți, dl Andrei Batereanu, Președintele Asociației Obștești „Ştefan cel Mare şi Sfânt” a acordat cu binecuvântarea starețului Mănăstirii Putna, arhimandrit Melchisedec, „Ordinul-Insigna Ștefan cel Mare și Sfânt”, de gradul – II, mai multor veterani ai războiului de pe Nistru, oameni care au mers prin foc și sabie și cărora nu le-a fost frică, nu le-a fost frică că viața lor se putea încheia chiar acolo. Și-au îndeplinit cu brio misiunea, fiind astăzi printre noi, făurind lucruri frumoase și cultivând speranțe. Vă suntem recunoscători.
Contact Form Powered By : XYZScripts.com