Header image

Argentina – activiste pro avort au atacat o catedrală încercând să o incendieze

10:28, joi, 15 octombrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Mar de Plata, 13 oct 2015 (LifeSiteNews) – O scenă îngrozitoare și ireală a avut loc luni seara împrejurul Catedralei Mar de Plata, în Argentina cand hoarde de femei, multe dintre ele mascate și pe jumătate goale, au atacat o violenta extrema, un grup de tineri care stăteau în afara Catedralei din Mar de Plata care se rugau sau care stăteau in picioare in fata Catedralei cand tocmai ieseau de la rugăciune.

O astfel de violență a devenit regula, in fiecare an in Argentina – pamantul natal al Papei Francisc – atunci cand are loc in aceasta luna „Marsul pentru Femei”. Cu toate acestea, violența din acest an pare a fi una dintre cele mai extreme din cate au fost, femeile devenind violente chiar împotriva poliției și încercand sa dea foc Catedralei.

Femeile au dărâmat poarta exterioară a catedralei și au aruncat cu sticle și cu fecale in tinerii care stateau de pază nemiscati în picioare pentru a proteja Catedrala. Când femeile isterice au încercat să incendieze Catedrala, poliția a început să ia măsuri pentru a dispersa hoardele de femei.

Grupul Local Argentinos Alerta, care în așteptarea atacului, a ajutat la organizarea unei adunari de veghe liniștite, în fata Catedralei pentru a o proteja, a emis o declarație în care a mulțumit poliției pentru trimiterea forțelor de ordine pentru a proteja Catedrala. Grupul a remarcat că a fost prima dată când poliția a făcut un efort pentru a apăra proprietatea bisericii.

În timp ce proteste similare au avut loc recent, tot în legatura cu „Marsul pentru Femei”, eveniment care are loc in fiecare an, nivelul de violență din 13 octombrie 2015, este unul nemaiintalnit.

„Au fost momente foarte tensionate și când am ajuns am vazut familii cu copii mici care plângeau de frica fiind prinși în interiorul bisericii. A fost un lucru teribil”, a declarat Marcelo Di Pasqua, șeful poliției locale a într-un interviu la un post de televiziune local.

Un video la fel de cutremurator, de la Marsul pentru Femei din 2013, prezinta grupuri de femei care dadeau cu Spray peste picturile de pe cruci si de pe peretii Catedralei și care stropeau cu spray fețele oamenilor din grupul care se rugau in fata Catedralei, si care erau legati brat-la-braț pentru a proteja Catedrala. Femeile au folosit markeri ca să picteze fețele lor cu mustăți ‘a la Hitler’. Au efectuat, de asemenea, acte sexuale obscene în fața lor și-au împins sanii lor pe fetele lor, in tot acest timp strigând „Scoateți-va afara rozariile voastre din ovarele noastre.”

Între timp, după incidentele din acest an, presa națională, cum ar fi cotidianul Clarin (la fel ca HotNews, Adevarul, Gandul, Evenimentul Zilei si alte ziare de la noi) a descris evenimentul ca fiind unul marcat de brutalitățile poliției, subliniind doar faptul că poliția a trebuit să disperseze mulțimea de femnei si abia descriind violența hoardele de femei de extrema stanga, pro-avort.

Într-un comunicat de presă grupul „Catolici pentru o Alegere Liberă” a emis o declarație care condamna poliția pentru brutalitatea ei împotriva femeilor.

Videoclipurile si imaginile arată insa o poveste complet diferita, cu poliția care a trebuit sa intervian asaltului isteric și cu „războinicii” din grupul de rugaciune stand nemiscati: toti aflati sub asaltul constant al grupurilor violente de feministe radicale de extrema-stanga.

sursa fluierul.ro

Argentine_mob2_645_396_55

Contact Form Powered By : XYZScripts.com