Arhimandritul Filaret (Cuzmin), starețul mănăstirii Căpriana a împlinit 45 de ani - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Arhimandritul Filaret (Cuzmin), starețul mănăstirii Căpriana a împlinit 45 de ani

8:41, luni, 30 ianuarie, 2023 |

Arhimandritul Filaret (Cuzmin), starețul mănăstirii Căpriana a împlinit în data de 30 ianuarie 2023 vârsta de 45 de ani. Cu acest deosebit prilej, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir i-a adresat un mesaj de felicitare starețului mănăstirii Căpriana, în care se menționează:  

Preacuvioșia Voastră,

Astăzi, când Bunul Dumnezeu V-a învrednicit de a adăuga a 45-a petală la buchetul vieții, Vă aducem urările noastre de bine și de roade duhovnicești.

Nădăjduim că și de acum înainte, cu aceiași râvnă și dăruire veți continua să vegheați și să munciți pentru propășirea credinței și luminarea poporului binecredincios.

Dragostea Preacuvioșiei voastre pentru cele sfinte este încercată în timp, motiv pentru care, ne bucurăm să vedem în Dumneavoastră un lucrător bun în via credinței strămoșești.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru  slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra PreacuvioșieiVoastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Cu arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com