Header image

Arhimandritul Rafail (Bodiu), Starețul Mănăstirii „Sf. Prooroc Ilie” împlineşte 60 ani

23:43, luni, 21 octombrie, 2019 |

Marți, 22 octombrie 2019, Arhimandritul Rafail (Bodiu), Starețul Mănăstirii „Sf. Prooroc Ilie” din s. Nicoreni, r. Drochia celebrează jubileul de 60 ani din ziua nașterii. La acest moment de sărbătoare, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova i-a adresat părintelui Rafail un mesaj de felicitare.

Preacuvioase Părinte Rafail,

Vă felicit cordial cu ocazia aniversării semnificative – aniversarea a 60 de ani din ziua nașterii – și Vă adresez cele mai alese urări de sănătate.

Domnul V-a ales să fiți conducătorul spiritual al mănăstirii „Sf. Prooroc Ilie” din Nicoreni începând cu anul 1992, ascultare pe care o îndepliniți cu multă sârguință și dăruire, realizând după ani şi ani de muncă o înfloritoare mănăstire, fapt pentru care Vă exprimăm multă recunoștință!

În această zi binecuvântată îl rog pe Milostivul Dumnezeu să Vă dăruiască deplină sănătate trupească și sufletească, înțelepciune ca să aveți puterea de a păstori și mai departe, tot cu aceeași râvnă duhovnicească pe care o purtați pentru întreaga obște și pentru toți fiii duhovnicești ai Cuvioșiei Voastre.

Având în vedere ceasul cel aniversar, precum şi meritele Preacuvioșiei Voastre, considerăm potrivit să Vă acordăm înalta distincție bisericească – Ordinul „Sf. Irh. Petru Movilă”.

Duhul Sfânt să Vă dea puterea de a le umple mintea şi sufletele de înțelepciunea și frumusețea credinței noastre ortodoxe!

Întru mulți și fericiți ani, Preacuvioșia Voastră!

Cu părintească dragoste și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,
MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Contact Form Powered By : XYZScripts.com