Header image

ÎPS Mitropolit Vladimir a liturghisit la Catedrala Mitropolitană

21:48, duminică, 25 august, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

Astăzi nenumăraţi credincioşi au trecut pragul Catedralei „Naşterea Domnului” din Chişinău pentru a participa la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie oficiată de către Înalt Prea Sfinţitul Mitorpolit Vladimir şi clericii sfântului lăcaş.

În atmosfera festivă şi măreaţă a serviciului divin duminical, tânărul Veaceslav Bodarev s-a învrednicit de a fi hirotonit în treapta de diacon. Cu acest binecuvântat prilej, Vlădica Vladimir a urat nou-hirotonitului slujitor să fie vrednic de chemarea sa şi să-şi ducă crucea încredinţată cu semerenie şi desăvârşită ascultare.

În continuarea slujbei, poporul unit în cuget şi gândire cu Întâistătătorul, au adus laudă Domnului pentru binefacerile cele cereşti şi pentru neţărmuita Sa îndurare. La final, binecredincioasa adunare a rostit „Tatăl nostru”, cu nădejde şi alinare duhovnicească.

După serviciul divin, ÎPS Mitropolit Vladimir l-a felicitat cu ocazia zilei de naştere pe Prot. Mitr. Teodor Bortă, un neobosit şi vrednic slujitor al Sfintei Biserici Ortodoxe din Moldova, urându-i să rămână la fel de sârguincios în propovăduirea Adevărului Evangheliei încă mulţi ani înainte.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com