Header image

ATENŢIE SECTELE – o nouă invitaţie din partea „bisericii” Baptiste Biblice din Chişinău „la o seară de neuitat a muzicii creştine”

14:06, joi, 29 august, 2013 | Cuvinte-cheie: , ,

Acum prin Chişinău bântuie o nouă invitaţie din partea „bisericii” Baptiste Biblice din Chişinău „la o seară de neuitat a muzicii creştine”, unde se spune mai departe că va fi şi comunicare (sectarii de regulă nu invită doar să asculţi muzică sau să priveşti ceva, ci mai întâi de toate să te hrănească cu „aluatul”1 lor), iar cel mai important este – o Biblie în dar – toată probabilitatea să fie traducerea lui Cornilescu, şi desigur intrarea gratis…

Prin acest mesaj doresc să reamintesc tuturor creştinilor ortodocşi să nu meargă la această capcană sufletească, fiindcă Sfînta Scriptură pune păcatul ereziei în rînd cu aşa păcate ca: „adulter, desfrânare, necurăţie, destrăbălare, închinare la idoli, fermecătorie, vrajbe, certuri, zavistii, mânii, gâlcevi, dezbinări, eresuri, pizmuiri, ucideri, beţii, chefuri.” (Gal. 5. 19-21)

Să știți că nimeni nu are dreptul să vă ia libera alegere! Nu lăsați pe cineva să manipuleze cu conștiința Dvs: verificați și analizați, căutați și comparați. Cu preț ați fost cumpărați. Nu vă faceți robi oamenilor.” (1 Cor 7.23)

diacon Veaceslav Bodarev, licenţiat în teologie

1învăţătura greşită, care este dăunătoare sufletului, ex.Matei 16. 1-12.

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com