Header image

Barikada – scriem în numele propriei conștiințe, avînd ca singur Judecător și “cenzor” pe Dumnezeu

14:10, joi, 20 februarie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Barikada.md este o platformă de informare și atitudine fără culoare politică și fără sponsor. Nu primim bani nici de la Kremlin, nici de la București, nici de la Bruxelles și nu sîntem implicați în nici un ONG susținut pe granturi de aiurea.

Scriem în numele propriei conștiințe, avînd ca singur Judecător și “cenzor” pe Dumnezeu.

Fondatorii Barikadei sînt un grup de prieteni, scriitori, jurnaliști, fotografi, specialiști IT și specialiști în relații publice care au făcut dovada propriei prietenii și cumsecădenii în decursul a peste 15 ani.

Barikada.md apare într-un moment cînd în Moldova libertatea presei este călcată de tăvălugul intereselor de grup și de partid. În Moldova jurnaliștii, care după 7 aprilie se plîngeau că li se limitează dreptul la exprimare, au ajuns ei înșiși unelte ai noii puteri, avînd în agenda instituțiilor de presă pe care le conduc teme interzise și teme care dau bine.

Barikada.md își propune să lupte cu golul informațional produs artificial între Chișinău și București, deasemenea să ofere o informare lucidă românilor aflați în străinătate. În acest sens, orice colaborare este binevenită.

Echipa Barikada.md este un grup deschis care invită jurnaliști, oameni de cultură, oameni ai legii sau oameni de afaceri, precum și pe toți cei care au ceva bun de spus, la o colaborare frățească bazată pe încredere și dragoste creștină.

Sîntem tineri, sîntem mulți, sîntem uniți – nu ne puteți birui!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com