Biblia reeditată a Mitropolitului Bartolomeu Anania, disponibilă la Tipografia Cărților Bisericești - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Biblia reeditată a Mitropolitului Bartolomeu Anania, disponibilă la Tipografia Cărților Bisericești

14:30, vineri, 28 iunie, 2024 | Cuvinte-cheie: ,

Ediția reeditată a Bibliei Mitropolitului Bartolomeu Anania, cu note și comentarii informative, este disponibilă la Tipografia Cărților Bisericești.

Volumul, apărut la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, costă 147,20 lei.

Traducerea Sfintei Scripturi realizată de Mitropolitul Bartolomeu Anania a fost publicată cu aprobarea Sfântului Sinod și se remarcă printr-o abordare exegetică riguroasă, oferind o redare fidelă a textului original.

În plus, comentariile incluse în această ediție reprezintă un element esențial pentru cei care doresc să înțeleagă în profunzime textul Sfintei Scripturi.

„Dar dacă, pentru nevoia de a cunoaște, te vei deprinde s’o citești nu atât pe dinafară, cât mai ales pe dinlăuntru, dacă sufletul ți se va aprinde în văpaia celor ce se întraripează cu dumnezeiescul dor, atunci dorul acesta îți va descoperi că, de vreme ce toate cărțile acestei Cărți au fost scrise de dragul unui singur personaj, Iisus Hristos, prevestindu-L și vestindu-L, și de vreme ce Iisus Hristos a venit în lume de dragul unei singure făpturi, omul, înseamnă că toată Cartea se îndreaptă spre o singură ființă, care ești tu, cititorule”, sublinia Mitropolitul Bartolomeu Anania în descrierea volumului.

Biblia reeditată a Mitropolitului Bartolomeu Anania are o dimensiune de 24 × 19 × 4,5 cm și cântărește 1,64 kg.

Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Tipografiei Cărților Bisericești, cartibisericesti.ro, pe colportaj.ro și prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.29.

Foto credit: Tipografia Cărților Bisericești

Sursa: www.basilica.ro

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com