Bine cauţi, bine găseşti - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Bine cauţi, bine găseşti

15:40, vineri, 5 decembrie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Pentru ca de exceptiile negative ultramediatizate ne-am saturat, sa va povestesc totusi si eu ceva frumos? Sa va povestesc despre cei patru preoti de la Biserica Sfintii Arhangheli Huedin care au botezat astazi trei copilasi sarmani fara sa ia nici un ban? Sa va povestesc despre staretul uneia dintre cele mai vechi si mai frumoase manastiri din Bucuresti care a venit personal sa slujeasca la aceasta slujba sfanta de botez? Bineinteles, fara sa ia nici un ban?

Sa va povestesc despre lumina, iubirea si fericirea de pe chipurile lor cand priveau ingerasii proaspat botezati? Sa va povestesc despre tonul bland al parintelui paroh cand le-a spus nasilor „Cum sa va iau bani? Ati facut o fapta buna. Faptele bune trebuie incurajate. Va rog frumos sa va pastrati banii”

Sa va povestesc despre ele? sau mai bine tac …?! si sunt convinsa ca le veti descoperi singuri…Mai bine tac, pentru ca am certitudinea ca cine va cauta Binele il va gasi cu siguranta. Si uneori, gaseste chiar mult mai mult decat se astepta -pentru ca la un singur pas facut catre Dumnezeu, El va face o suta. Mai bine tac, pentru ca cine cauta gaseste. Ce cauta. Bine cauti, bine gasesti.

sursa http://activenews.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com