Header image

Biserica Ortodoxă din Rep. Moldova – partener fidel în programul de reabilitare și resocializare a persoanelor private de libertate

10:59, vineri, 23 decembrie, 2016 | Cuvinte-cheie: , ,

Cu prilejul marcării celor 20 de ani de la înființarea sistemului penitenciar în Republica Moldova, ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinaului şi al întregii Moldove a fost decorat cu medalia jubiliară – „20 de ani ai sistemului penitenciar al Republicii Moldova”, a Departamentului Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei.

Totodată, Mitropolia Moldovei, în calitate de partener fidel în programul de reabilitare și resocializare a persoanelor private de libertate, a fost menționată cu Diplomă de onoare. Înaltele distincții au fost oferite în cadrul unei întrevederi ce a avut loc în dimineaţa zilei de 23 decembrie, la Reşedinţa mitropolitană.

La eveniment au fost prezenți dl Aureliu Suhan, director interimar al DIP, locotenent-colonel de justiție, dl Igor Guja, director-adjunct, locotenent-colonel de justiție, dl Oleg Pantea, șef al Direcției activitate educativă, psihologică și asistență socială, prot. Maxim Melinti, președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorala în instituțiile penitenciare.

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com