Header image

Biserica Ortodoxă din Republica Moldova a primit în dar alese sfințenii

22:25, joi, 25 februarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

Astăzi, 25 februarie, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la reşedinţa mitropolitană oaspeţi din Georgia, însoţiţi de ex-premierul Republicii Moldova dl Chiril Gaburici.

A urmat o discuţie de suflet în care Mitropolitul le-a mărturisit oaspeților săi, despre respectul pe care îl manifestă față de Biserica Ortodoxă a Georgiei și misiunea extraordinară a poporului georgian întru păstrarea intactă a valorilor nepieritoare ale Ortodoxiei.

Capul delegației georgiene dl Djichia Tenghiz Iasonovici a mulțumit Întâistătătorului pentru ospitalitate și cuvintele calde adresate la adresa poporului său, exprimându-și speranța că și pe viitor Moldova și Georgia, înrudite fiind prin credința ortodoxă vor fi un exemplu de frățietate pentru popoarele vecine.

La finalul discuției, Vlădica Vladimir a primit din partea delegației georgiene în semn de respect și frățietate o răcliță cu treizeci de părticele ale mai multor sfinți, printre care și sfinți care au proslăvit pământul Georgiei.

ÎPS Vladisfinteniuimir a asigurat pe oaspeții săi, că aceste sfinte moaște își vor găsi un loc de cinste între sfințeniile pe care le păstrează cu multă evlavie Biserica Ortodoxă din Moldova.

Sursa: www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com