Header image

Biserica susține activitățile sportive dedicate tinerilor: Tinerii voluntari ai Mitropoliei Moldovei au participat la Campionatul de Minifotbal „Cupa Preturii” din Capitală

22:48, duminică, 13 octombrie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

Membri ai Grupului de tineri voluntari „Părintele Sofian Boghiu” al Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate au participat cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir la Campionatul de Minifotbal „Cupa Preturii” din Capitală.

Biserica Ortodoxă din Moldova, alături de organizatorii evenimentului: Secţia Cultură, Tineret și Sport a Preturii sectorului Centru, Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului sectorul Centru, AO „S.O.S. Minor” și FMF, susține faptul ca tinerii să-și petreacă plăcut şi constructiv timpul liber, crescând împreună duhovniceşte în Hristos.

Turneul de Minifotbal s-a desfăşurat pe un teren sintetic din sectorul Telecentru al Capitalei, în perioada 10-11 octombrie 2019.

În cadrul meciurilor de fotbal, tinerii din toate echipele participante la cele două categorii de vârstă (12 – 14 ani, 15 – 17 ani), au dat dovadă de mult interes, râvnă și multă voie bună și prietenie.

Echipele „ATOM” și „COSMOS”, formate din tinerii voluntari ai Mitropoliei, s-au aflat printre echipele învingătoare, obținând locul II și III la cea de-a doua categorie de vârstă. Cele două echipe au fost menționate cu medalii, diplome de gradul II și III și mingi.

Cunoscând beneficiul acestui tip de activităţi pentru dezvoltarea armonioasă a trupului şi a sufletului tinerilor, Biserica susține și participă la organizarea a diverse competiții sportive dedicate tinerei generații, atât la nivel mitropolitan, cât și parohial, încurajând tinerii să participe la activități cu caracter sportiv, ceea ce contribuie la promovarea între ei a unui mod de viață activ și sănătos.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com