Header image

Campanie: Double your donation

12:34, joi, 16 februarie, 2017 |

În martie, anul trecut, organizaţia de caritatea Salvează Viaţa a organizat o acţiune scurtă dar foarte eficientă – Double Your Donation. Întreaga sumă transferată, într-o anumită perioadă de timp, pe contul „Save Life”, a fost dublată de către prietenii noştri anonimi. Acei bani ne-au permis să ajutăm consecutiv 6 copii! Acţiunea a avut un rezultat minunat!

Acum, un an mai târziu salvatorii anonimi sunt gata din nou să dubleze suma ce va intra în contul „Salvați Viața”. În februarie orice sumă transferată de către dumneavoastră, pentru a trata copiii bolnavi, va fi dublată.

De această dată, ne dorim foarte mult să îl ajutăm pe micuţul Sevastian Bondari. Am făcut cunoștință cu el încă până a se fi născut, atunci când mama lui Sevastian se pregătea nu doar de naşterea bebelușului ei dar și de o grea încercare. Faptul că băiatul avea nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală imediat după naştere, era cunoscut dinainte. Acum Sevastian luptă ca să trăiască. El deja a suferit o intervenție chirurgicală într-o clinică din Moscova. Părinții lui au mare nevoie de sprijinul nostru!

Double Your Donation — este o bună oportunitate să îl ajutăm pe Sevastian și să dublăm şansele lui la o copilărie fericită!

Portalul Moldova Ortodoxă se alătură acestei iniţiative şi îndeamnă pe toţi cititorii să nu rămână indiferenţi faţă de suferinţa aproapelui! Împreună vom crea o lume mai bună!

sursa: savelife.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com