Header image

Casa familiei Radean, eroii campaniei Daruiești și Câștigi, are un acoperiș nou-nouț. Acesta a fost schimbat în totalitate, intr-un timp record. Totul datorită unui om de afaceri din Chișinău

11:49, sâmbătă, 1 ianuarie, 2022 |

Casa familiei Radean, eroii campaniei Daruiesti si Castigi, are un acoperis nou-nout. Acesta a fost schimbat in totalitate, intr-un timp record. Totul datorita unui om de afaceri din Chisinau, care si-a propus ca pana la Revelion sa schimbe acoperisul vechi si gaurit. Promisiunea a fost indeplinita, iar copiii, fericiti, spun ca nu vor mai fi nevoiti sa alerge cu galetile prin pod. Toate visele baietilor au devenit realitate, ramane doar unul si cel mai important – sa se vindece mama lor.

Iuliana MARANCIUC, REPORTER PRO TV:“Familia Radean incepe noul an cu un acoperis nou, fara gauri si cu speranta ca Viorica se va trata si isi va creste singura copiii.”

Fericiti si cu bujori in obrajori – asa i-am intalnit astazi pe Vasilica si Ionel cand se intorceau de la sanius, cu o sanie primita de la cei care nu au ramas indiferenti la necazul lor. In doar cateva saptamani, copilaria celor trei frati s-a schimbat considerabil. Totul datorita generozitatii oamenilor.

“- Suntem bucurosi ca ne-au adus si telefoane si acoperisul este reparat.

– Dulapuri avem.

– Canapeaua mama a cumparat-o.

– Si sunteti bucurosi?

– Da.”

Acoperisul vechi si gaurit le dadea mari batai de cap, spune Vasilica.

Vasile RADEAN, 12 ANI:“Cand ploua, ploua chiar si in casa. Noi stateam cu ligheane, puneam sa nu curga in casa, dar tot curgea.”

Omul de afaceri din Chisinau, care s-a angajat sa repare acoperisul, a adus doua brigazi de muncitori, pe care i-a cazat in sat, pentru ca pana la Revelion totul sa fie gata.

Viorica RADEAN, MAMA:“Multumesc ca mi s-a acoperit casa si deja stiu ca baietii nu vor mai urca in pod cu ligheanul, cu caldarile. In tinda si aici curgea.”

Acum, bucuria copiilor este nemarginita. In ochii lor se citeste speranta si increderea ca mama lor se va vindeca.

Vasile RADEAN, 12 ANI:“Gata, tot este. Noi doar ne dorim mama sa fie sanatoasa. Dar aseara am inteles ca la mama este stadiu avansat. Seara a plans mult.”

Iar Viorica, printre lacrimi, spune ca dupa ce a vazut cat de multi oameni cu suflet mare sunt, nu mai lasa mainile in jos si va lupta pana la capat.

Viorica RADEAN, MAMA:„Eu stiu ca trebuie sa traiesc, va fi bine. Pentru mine Anul Nou, e sa fiu eu sanatoasa sa-mi cresc copiii. Vreau sa doresc tuturor oamenilor buni si cu inima mare, care s-au implicat in situatia mea. Eu tot timpul visam ca o sa am.”

Ca de fiecare data, telespectatorii nostri au dat dovada de inima mare si le-au oferit eroilor campaniei Daruiesti si Castigi sansa la o viata mai buna.

Sursa: https://protv.md/daruiestisicastigi2021/casa-familiei-radean-eroii-campaniei-daruiesti-si-castigi-are-un-acoperis-nou-nout-acesta-a-fost-schimbat-in-totalitate-intr-un-timp-record-totul-datorita-unui-om-de-afaceri-din-chisinau-video—2590296.html

Contact Form Powered By : XYZScripts.com