Cătălin Moroşanu la Muntele Athos: Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Cătălin Moroşanu la Muntele Athos: Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit

0:08, marți, 11 iunie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

Cătălin Moroşanu a vizitat zilele acestea Sfântul Munte Athos din Grecia. Sportivul a enunţat motivul vizitei sale pe pagina oficială de Facebook.

„Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte”.

„Am petrecut câteva zile binecuvântate la mănăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune și întărire duhovnicească. O hrană spirituală pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doamne ajută!”.

Într-o altă postare din perioada şederii sale, Cătălin Moroşanu a reprodus un citat memorabil de-al lui Einstein şi a făcut cunoscut faptul că a mai vizitat Muntele Athos acum patru ani.

„«Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim», spunea Einstein. După patru ani, am ajuns în același loc de suflet, pentru hrana spirituală”.

Sportivul şi-a încheiat postarea dedicată urmăritorilor săi din mediul virtual cu mesajul: „Vă salut prieteni! Fiți buni unii cu alții! Este tot ce rămâne în urmă!”.


Cătălin Moroșanu este un kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea, având 48 de victorii la activ.

El nu este singurul român de succes care şi-a mărturisit credinţa în Dumnezeu.

Mihai Neşu, George Ogăraru, Aureliu Surulescu, Ioana Picoș, Vlad Miriță, Smiley (Andrei Tiberiu Maria), Ozana Barabancea sunt printre românii cu renume care şi-au asumat în mod public credinţa în Dumnezeu.

Foto credit: Facebook / Cătălin Moroşanu

Sursa: https://basilica.ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com