Către Sărbătoarea Învierii Domnului, ÎPS Mitropolit Vladimir a decorat mai mulți clerici din patru protopopiate - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Către Sărbătoarea Învierii Domnului, ÎPS Mitropolit Vladimir a decorat mai mulți clerici din patru protopopiate

19:02, luni, 10 aprilie, 2023 | Cuvinte-cheie:

În dimineața zilei de 10 aprilie 2023, Sfânta și Marea Luni a Săptămânii Patimilor Domnului nostru Iisus Hristos, ÎPS Părinte Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, a primit în audiență la Reședința Mitropolitană un grup de preoți din cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Către Marele Praznic și Sărbătoarea Sărbătorilor, Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, în paraclisul mitropolitan, Întâistătătorul a decorat mai mulți clerici din Protopopiatul de Ialoveni, Rîșcani, Florești și Căușeni, pentru activitate sârguincioasă spre binele și propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova cu însemnate distincții bisericești.

Înaltpreasfinția Sa i-a felicitat pe toți cu ocazia măreței sărbători a Învierii Domnului, îndemnând preoții să propovăduiască și în continuare cu râvnă, dedicație și cinste Cuvântul Evangheliei lui Hristos, mai ales astăzi, când semenii noștri au nevoie de călăuza și susținerea Bisericii mai mult ca niciodată.

La rândul lor, părinții protopopi: prot. mitr. Anatolie Stefanov, protopop de Ialoveni, prot. mitr. Teodor Domnița, protopop de Rîșcani, prot. mitr. Ioan Zîmbreanu, protopop de Florești, prot. mitr. Vasile Damaschin, protopop de Căușeni dar și preoții decorați au mulțumit Înaltpreasfințitului Vladimir pentru susținere, apreciere și binecuvântare în toate lucrările bineplăcute Domnului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com