Cete de colindători la Reşedinţa Mitropolitană din Chișinău - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Cete de colindători la Reşedinţa Mitropolitană din Chișinău

14:31, joi, 5 ianuarie, 2023 | Cuvinte-cheie:

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a primit joi, 5 ianuarie 2023, cete de colindători la Reşedinţa Mitropolitană din Chișinău, care au venit să vestească Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Colindătorii au intonat imne de bucurie și mărire, specifice acestu-i Mare praznic și l-au felicitat pe Întâistătător cu sfintele sărbători de iarnă, dorindu-i deplină sănătate şi alese bucurii duhovniceşti.

La rândul Său, Mitropolitul le-a oferit daruri și le-a vorbit despre importanța vestirii Nașterii Domnului și a păstrării valorilor și tradițiilor strămoșești.

„Vă felicităm pentru că păstrați valorile și tradițiile noastre creștine ortodoxe, atât în ceea ce privește conținutul colindelor, dar și al retrăirii evenimentului nativ. Vă dorim ca sărbătorile Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezului Domnului să fie o binecuvântare pentru dumneavoastră, să vă aducă lumină în suflet, pace și multă bucurie. Să aveți bucuria păstorilor de la Betleem, lumina îngerilor din noaptea Nașterii Domnului și să ne mai întâlnim și la anul…”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com