“Cine leagănă copilul?” - flim documentar - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

“Cine leagănă copilul?” – flim documentar

10:46, miercuri, 1 august, 2012 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

Filmul “Cine leagănă copilul?” din ciclul “Şcoala părinţilor“, este un semnal de alarmă pentru gravitatea faptelor ce se petrec sub ochii noştri şi cu acordul nostru. Mortalitatea s-a accentuat. Maternităţile sunt goale. Ce ne-a adus la această catastrofă? Scăderea nivelului de trai? Epidemiile? Poluarea? Avorturile? Toate la un loc?
La aceste întrebări şi probleme încearcă să răspundă filmul. Câteva extrase din film:

„Cand gradul de viciere creşte, drumul e opus învătăturilor Bisericii, când acesta scade, drumul este în direcţia învătăturilor Bisericii.  Pornind de la aceasta putem cuantifica vicierea morală din diferite regiuni şi compara ţările din punct de vedere al păcatului.  Putem aprecia reformele după nivelul viciului indus de ele în societate.  Astfel, dacă ar fi să ne luăm după Evanghelie, reformele noastre sunt satanice, întrucat concentraţia păcatului a crescut de 2, 3 şi chiar de 5 ori.  Aşadar este foarte clar că drumul pe care am apucat, este contrar învăţăturilor Bisericii…Suntem învăţaţi cum să trăim, ni se spune că trebuie să intrăm în casa europeană, în lumea civilizată, când de fapt problema numărul 1 este începerea vieţii sexuale la copii de la vârste fragede, concubinajul, lesbianismul şi homosexualitatea…
Dacă nu ne este milă de sufletele noastre, măcar să ne fie milă de sufletele copiilor noştri, a căror zestre genetică o primesc de la noi.  Ce mult ar trebui să ne dorim să lăsam ca moştenire copiilor noştri  credinţa cea dreapta în Dumnezeu -Credinţa Ortodoxă- şi o ţară bună şi primitoare!  Nu există o zestre mai bună.”
Contact Form Powered By : XYZScripts.com