Header image

Colinde pentru bătrînii de la Azilul Republican

10:17, joi, 27 decembrie, 2012 | Cuvinte-cheie: ,

Perioada postului ne cheamă pe fiecare la o schimbare, astfel mai ales în timpul acestei perioade trebuie să facem efortul de a fi mai buni. Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie, iar bucuria pentru a fi deplină este necesară să fie dăruită pentru că ea la fel ca dragostea cu cît se dăruieşte mai mult cu atît mai mult se înmulţeşte.

Urmând îndemnului inimii şi revenind cu mare drag lîngă bătrînii de la Azilul Republican de bătrîni ne-am simţit cu totul deosebit pentru că am putut prin intermediul cîntărilor de colinde să le aducem o mică bucurie sufletească de care au cea mai mare nevoie.

Astfel, în ziua de 26 decembrie, departamentul Artă şi Activitate socială al Centrului Misionar din cadrul Academiei de Teologie Ortodoxă, împreună cu corul de muzică psaltică condus de către pr. Maxim Radu-Tataru, am mers să dăruim bucuria naşterii Mîntuitorului celor de la Azilul Republican.

Pe lîngă concertul de colinde, membrii centrului au adus şi un mic dar către cei prezenţi care a constat din: ulei, zahăr, orez şi deasemenea cîte un calendar pentru a duce contul sărbătorilor religioase de peste an.

Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru că ne-a călăuzit paşii spre lucrarea filantropică, mulţumim administraţiei Azilului pentru receptivitatea de care a dat dovadă şi cerem de la bunul Dumnezeu sănătate nouă şi tuturor celor ce trăiesc în marea familie de la Azilul Republican de bătrîni.

A consemnat Iordachescu Veaceslav

www.teologie.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com