Header image

Comisia Europeană: 28 de milioane de euro alocați pentru industria avortului la nivel mondial

8:59, luni, 11 noiembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , ,

 În timp ce inițiativa cetățenească europeană, „Unul dintre noi”, a trecut pragul necesar de 1,5 milioane de semnături, Comisia Europeană a publicat un nou „apel de propuneri” pentru proiecte legate de „sănătatea sexuală și reproductivă”, anunțând că 28 de milioane de euro au fost alocați pentru astfel de proiecte.

Aceştia sunt banii cu care Comisia Europeană alimentează organizații, cum ar fi Federația Internațională Planned Parenthood (IPPF), Marie Stopes International (MSI), și IPAS, care, sub pretextul de a face muncă de teren pe teme de „sănătate sexuală”, efectuează avorturi în ţări în curs de dezvoltare. Foarte cinic, aceste avorturi sunt adesea numite „reglaj menstrual”, un termen special inventat pentru a induce în eroare, astfel încât femeile în cauză nici măcar nu știu ce li se face.

Deși definiția adoptată la ICPD (International Conference on Population and Development) în 1994, la Cairo, exclude în mod clar avortul din domeniul de aplicare al „sănătății sexuale și reproductive”, Comisia Europeană și mai sus-menționatele ONG-uri pretind că avortul este inclus. Acesta este motivul pentru care ar fi necesar un „apel de propuneri” care să conțină o clarificare a faptului că avorturile, indiferent de ce nume le este dat, nu vor fi finanțate.

Prezentele propuneri nu conțin astfel de clarificări.

sursa vremurivechisinoi.blogspot.com

Contact Form Powered By : XYZScripts.com