Header image

Comunitatea Facebook Moldova Ortodoxă a depăşit numărul de 80 000 de abonați

10:43, duminică, 21 februarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , , , , , ,

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu de mai bine de trei ani în rețeaua Internet activează portalul de gândire și atitudine creştin-ortodoxă – Moldova Ortodoxă www.ortodox.md, care a cooptat peste nouăzeci de slujitori, teologi, jurnalişti şi intelectuali ce abordează tematică religioasă.

Astăzi Comunitatea Facebook Moldova Ortodoxă a depăşit numărul de 80 000 de abonați, iar tot mai mulţi cititori continuă să se alăture comunităţii noastre de pe site-ul de socializare Facebook. Persoanele abonate la https://www.facebook.com/ortodox.md primesc în mod automat informația publicată în paginile Portalului Moldova Ortodoxă.

Este vorba de o impunătoare comunitate de cititori, care nu doar primesc informație cu caracter duhovnicesc, dar distribuie materiale, comentează, adresează întrebări și vin cu sugestii de câte ori consideră că este nevoie.

În paginile portalului, autori din țară și de peste hotare înceracă să abordeze într-un limbaj accesibil omului contemporan teme de spiritualitate creștină, încercând să ghideze pe cei care sunt pe calea întrebărilor și a frământărilor lăuntrice.

Portalul ”Moldova Ortodoxă” www.ortodox.md s-a poziționat în topul celor mai solicitate și apreciate pagini electronice din Republica Moldova, fiind poziționat pe locul 12 în catalogul http://www.topbrands.md/clasamentul-paginilor-de-facebook

În vremea, când majoritatea credincioşilor apelează la noile tehnologii informaţionale, care garantează accesul operativ unui public larg, credem că glasul Ortodoxiei necesită a fi auzit şi luat în seamă.

Fie ca prin aceasă modalitate să contribuim la promovarea valorilor noastre ortodoxe, iar glasul Bisericii să fie auzit de cât mai multă lume.

Vă îndemnăm să vă alăturaţi la Comunitatea Facebook Moldova Ortodoxă ca împreună să trăim într-un cuget şi o suflare creştină, să ne cunoaştem mai bine credinţa, să luăm lecţii de viaţă cucernică.

Cu deosebit respect,
Colegiul de redacţie Moldova Ortodoxă

Contact Form Powered By : XYZScripts.com