Header image

Concert de colinde la Centrul de Sănătate din orașul Rezina

10:03, vineri, 12 ianuarie, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

Joi, 11 ianuarie 2018, în ziua pomenirii sfinților 14000 de prunci uciși de Irod, în incinta Centrului de Sănătate din or. Rezina, a avut loc un concert special de colinde sfinte, oferit de Grupul coral bărbătesc „Gnosis” din Chișinău, condus de Dl Serghei Crudu.

Evenimentul a avut loc datorită susținerii și stăruinței Parohiei cu hramul „Înălțarea Domnului” din oraș, în parteneriat cu Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Armonia”, în frunte cu Preotul Stanislav Atamanenco, și a fost organizat în cadrul Maratonului de colinde, desfășurat pentru al doilea an consecutiv cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, în țara noastră.

Cu acest prilej, angajații instituției, cu multă voie bună și cu sufletele deschise, s-au adunat în sala de ședințe a instituției unde s-a desfășurat evenimentul, pentru a se bucura împreună cu oaspeții din capitală de vestea cea bună a Nașterii lui Hristos.

La deschiderea concertului, au adresat cuvinte de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă Pr. Stanislav Atamanenco, Parohul Bisericii „Înălțarea Domnului” din or. Rezina, și Dl Serghei Crudu, din partea grupului de colindători.

La sfârșitul concertului, în cuvântul de mulțumire pe care l-a rostit, Dna Director Silvia Popov a apreciat activitatea membrilor Grupului coral bărbătesc „Gnosis” în promovarea și susținerea valorilor tradiționale și culturale creștin-ortodoxe. De asemenea, gazda a dăruit colindătorilor și tradiționalii colaci și alte daruri, în semn de mulțumire și recunoștință pentru frumoasele colinde pe care tinerii le-au oferit cu drag.

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Armonia”, condus de către Pr. Stanislav Atamanenco, a fost înființat la data 02.02.2014. Centrul are drept scop acordarea asistenței medicale, psihologice și de informare. Serviciile acordate sunt confidențiale și gratuite, adresate categoriilor de vârstă 10-24 ani. În cadrul centrului activează următorii specialiști: ginecolog, dermatovenerolog, psiholog consultant și psiholog educator. De asemenea, centrul are o echipă de voluntari bine instruiți pentru informarea și libera comunicare cu semenii lor pe teme de probleme de sănătate și altele.

A consemnat: Serghei CRUDU, teolog

Contact Form Powered By : XYZScripts.com