Header image

Copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât cei vaccinați, arată studiile

6:57, luni, 17 martie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Un studiu din 1990 arată că, copiii vaccinați sunt mai predispuși la astm, eczeme, infecții ale urechii, hiperactivitate și la multe alte condiții cronice, spre deosebire de copiii nevaccinați. De asemenea, un alt studiu a arătat că există o rată mai mare de îmbolnăvire de amigdalită la copiii vaccinați decât la cei nevaccinați, care au șanse mai mari să nu se îmbolnăvească niciodată de această boală.

În 1992, Societatea pentru Conștientizare a Imunității a condus un studiu pentru a examina sănătatea copiilor din Noua Zeelandă. Deloc surprinzător, rezultatele studiului lor a indicat că copiii nevaccinați erau cu mult mai sănătoși decât copiii vaccinați.

Copiii sănătoși și Etica

Vârstele celor care au participat la studiu erau între 2 săptămâni și 46 de ani. Dintre aceștia, 273 erau bărbați și 216 femei. În timpul studiului, cercetătorii au descoperit că 92 % dintre copiii care aveau nevoie de o operație de amigdale au primit vaccinul împotriva pojarului, ceea ce indică faptul că vaccinarea împotriva pojarului ar fi făcut pe unii dintre copii mai susceptibili la amigdalită.

Studiul a mai arătat că 81 dintre familii aveau deopotrivă copii vaccinați și nevaccinați. Multe dintre aceste familii își vaccinaseră copiii mai mari dar deveniseră mai reticenți în a-și vaccina copiii mai mici, datorită grijii devenite tot mai mari legate de siguranța vaccinării. Cercetătorii au concluzionat că, copiii nevaccinați sunt mult mai sănătoși decât cei vaccinați. Deși multe guverne din lume susțin faptul că nu este etic a compara starea de sănătate a copiilor vaccinați cu cea a celor nevaccinați, cercetătorii din Noua Zeelandă nu sunt singurii care fac astfel de studii.

”Astmul, rinita alergică și neurodermatita sunt foarte frecvent întâlnite astăzi. Un studiu recent din Germania pe 17461 de copii cu vârstele între 0 și 17 ani a arătat că 4, 7 % din acești copii suferă de astm, 10, 7 % de rinită alergică, iar 13, 2 % de neurodermatită. Aceste procente diferă în țările vestice. Prevalența îmbolnăvirii cu astm printre copiii nevaccinați în studiul nostru este cam de 2, 5% rinită alergică, 3% , și neurodermatită 7%. Deși nu am făcut un test de sânge, în jur de 10 % dintre părinți au spus că ai lor copii au avut o alergie” aflam dintr-un studiu longitudinal realizat de doctorul Andreas Bachmair. Acesta concluzionează că studiul lor arată prevalența sinuzitei, problemelor de piele și ale urechii medii la copiii vaccinați.

Toate studiile oamenilor de știință arată prevalența și a altor boli cum ar fi diabet, epilepsie dar și de ordin psihologic ca anxietate, depresie, dislexie sau probleme de articulații ale cuvintelor la copiii (sau deveniți adulți) care nu au fost vaccinați.

sursa activenews.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com