Credincioșii a două parohii din Chișinău, vor putea aduce cinstire unui fragment din moaștele Sfântului Ierarh Nicolae - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Credincioșii a două parohii din Chișinău, vor putea aduce cinstire unui fragment din moaștele Sfântului Ierarh Nicolae

20:02, luni, 25 martie, 2019 |

Credincioșii a două parohii din Chișinău, vor putea aduce cinstire, începând de duminică, 31 martie 2019, unui fragment din moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei.

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, duminică 31 martie 2019, la biserica cu hramul Schimbarea la Față din Chișinău, vor fi aduse spre închinare: un chivot cu părticele din moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei și Icoana Maicii Domnului din cetatea Kazan.

Până la data de 11 aprilie, aceste sfințenii se vor afla expuse în această biserică, după care în perioada 12-14 aprilie vor bucura credincioșii parohiei Sf. Ioan Botezătorul, șoseaua Balcani, Chișinău.

Așteptăm și îndemnăm pe toți cei iubitorii de cele sfinte să participe la întâmpinarea și închinarea la cinstitele moaște ale Sfântului Ierarh Nicolae și a Icoanei Maicii Domnului din cetatea Kazan.

Prot. mitr. Ioan Plămădeală

Contact Form Powered By : XYZScripts.com