Header image

Credincioșii parohiei „Sf. Nicolae” din Londra sprijină familia părintelui Marin Cij

19:01, marți, 29 decembrie, 2020 |

Parohul bisericii „Sf. Ierarh Nicolae” din Londra, Prot. Nicolae Prescură cu susținerea enoriașilor a venit în sprijinul părintelui Marin Cij, rămas văduv cu opt copilași minunați, după ce preoteasa sfinției sale Irina a pierdut lupta cu viața în urma unei boli crunte.

Părintele Nicolae Prescură: Ce cuvinte se pot spune familiei părintelui Marin, copilașilor, celor apropiați încât să le mai aline din marea durere? Moartea nu poate fi consolată de nici un cuvânt. Numai credința în veșnicia sufletului și viața cea veșnică, ne mai poate alina. Dumnezeu să odihnească și să așeze întru Împărăția Sa pe vrednica de pomenire Preoteasa Irina Cij! Rugăm pe Îngerul ei păzitor să o conducă la Tronul ceresc…

Vă mulțumesc din suflet, că nu ați rămas indiferenți la cererea mea de a fi alături și de a susține această familie, greu încercată. Datorită bunăvoinței Dumneavoastră, am reușit împreună să acumulăm suma de £3010.00, 2.500 Lei și cîte un dar pentru fiecare copil în parte, potrivit genului și vârstei fiecăruia, astfel aducând o rază de bucurie acestei familii frumoase în preajma luminatului praznic al Nașterii Domnului.

Pe această cale, deasemenea țin să aduc sincere mulțumiri mesagerilor noștrii, care au făcut posibilă realizarea acestei fapte bune: Prot. Anatolie Stefanov, Protopopul raionului Ialoveni, Dl. Ioan Botezatu (membru al parohiei noastre), împreună cu soția sa Dna. Violeta.

Părintele Marin Cij cu ai săi 8 copii pot fi sprijiniți prin donații direct în următoarele conturi:

RECHIZITE BANCARE:

BC „Mobiasbancă – Groupe Societe Generale” S.A.,

codul băncii (BIC): MOBBMD22,

cod fiscal (IDNO)1014620000501,

MDL – MD70MO2224ASV96858697100

USD – MD69MO2224ASV13470727100

EUR – MD65MO2224ASV13470807100

Domnul să dea puteri și sănătate tuturor!

Printre cei care au contribuit până acum se numără Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove, precum şi numeroşi alți donatori.

Sectorul Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media
cu referire la https://www.facebook.com/orthodoxlondon
Contact Form Powered By : XYZScripts.com