Header image

Cu cât mai mult timp veţi consacra rugăciunii, cu atât mai mult timp vă va rămâne pentru restul

8:38, joi, 29 octombrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

Dacă ne începem ziua cu rugăciunea, ne punem fundamentul pe care toate se vor construi în ordinea corectă, așa cum ni se spune şi în Scriptură despre bărbatul cuviincios, toate câte vom face vor spori (Ps. 1:3).

De atât este importantă tradiția bisericească a pravilei de rugăciune. Doar în fiecare dimineață și în fiecare seară indeferent de dispoziţia noastră noi ne rugăm. Unui începător îi poate fi dificil să citească întreaga pravilă de rugăciune, dar este important ca cel puțin cinci minute pe zi să se consacre rugăciunii, să se facă zilnic – şi veţi vedea cum viaţa începe să se schimbe. Cu cât mai mult timp veţi consacra rugăciunii, cu atât mai mult timp vă va rămâne pentru restul. Acest lucru poate părea surprinzător, dar aceasta este o experiență a multor oameni.

Dar şi în timpul zilei, se poate găsi întotdeauna un moment, cel puțin o jumătate de minut pentru a ne îndrepta gândul la Dumnezeu, a-I mulțumi pentru tot ce ați întâlnit frumos și bun în această zi, pentru ai cere ajutor pentru sine  și pentru alte persoane în dificultăți .. . Faptul că oamenii moderni sunt mereu ocupaţi, dar chiar şi împovăraţi de prea multe are loc şi în mare măsură pentru că ei puţin se roagă.

Traducere şi adaptare Natalia Lozan

 sursa www.foma.ru

OkkTFxZENeM

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com