Cum Sfântul Ierarh Dionisie de la Suruceni a vindecat un băiețel - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Cum Sfântul Ierarh Dionisie de la Suruceni a vindecat un băiețel

16:37, miercuri, 21 octombrie, 2020 | Cuvinte-cheie: , ,

Astăzi, vreau să vă fac cunoscută minunea ce s-a petrecut la Mănăstirea Suruceni cu Mihăiță, care atingând-se de Moaștele Sfântului Ierarh Dionisie a început să vorbească.

“Mă numesc Maria. Sunt din orașul Orhei. Mihai s-a născut sănătos. La 1 an și o lună a început a merge, vorbea bine. După ce a primit ultima vaccină MMR la 2 ani a încetat a mai merge pe picioare și nu mai vorbea.

Am alergat, întâi, pe la tot felul de medici din țară, dar fără vreun rezultat. Apoi, având ședere în SUA și făcând studii acolo, mi-am dus copilul la doctori buni, în state. Tratamente peste tratamente. Analize la anumite perioade etc.

Toate încercările de a-mi salva copilul se dovedeau a fi fără rost.

Recent, mai exact, în luna februarie a acestui an am revenit acasă. Disperată și neștiind pe ce cale să mai apuc cu Mihăiță am mers la mănăstirea Suruceni, adică la Sfântul Ierarh Dionisie, căci așa m-a îndrumat unul din preoții locali, să mă duc la Moaștele Sfântului și să mă rog.

Înainte să venim la mănăstire i-am povestit copilului unde mergem și cine a fost Sfântul Dionisie. Mereu mergeam la biserică și știa toate rânduielile: când se bea aghiasma, cum e corect să stai la împărtășanie etc.”

Am venit la Mănăstire și l-am împărtășit. După Împărtășanie, închinându-ne la Sfântul Dionisie, copilul a spus: “Sfântul Nisie.” Apoi, am mers la anaforă și agheasmă și Mihai a spus: “Da, agheasmă!””

Așadar, nu e fabulație, e ceea ce a trăit Maria cu copilul ei.

În această zi Mihăiță este omagiat. Cu acest prilej îi aducem sincere felicitări și gânduri de numai bine.

E primul și cel din urmă cuvânt. E țesută-n aur și-n mărgăritare. Copilăria-i o adiere de vânt.

La Mulţi ani, copil frumos și bun! 🙏🤗❤️

A consemnat Magdalena Munteanu

Contact Form Powered By : XYZScripts.com