Dna Asea Railean a fost decorată de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Dna Asea Railean a fost decorată de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir

16:54, joi, 5 ianuarie, 2023 | Cuvinte-cheie:

Joi, 5 ianuarie 2023, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a primit vizita prot. mitr. Nicolae Craveț, protopop de Soroca și a dn-ei Asea Railean, președintele Asociației Obștești „Soarta”, la Reședința mitropolitană.

Părintele Nicolae a prezentat Înaltpreasfinției Sale raportul de activitate în cadrul protopopiatului și a relatat despre actele de caritate desfășurate în comun cu AO „Soarta” și protopopiatul de Soroca.

În semn de recunoștință pentru activitatea sârguincioasă, susținerea și implicarea în actele de caritate și promovarea valorilor creștin-ortodoxe, dna Asea Railean a fost decorată de către Mitropolit cu înalta distincție a Bisericii Ortodoxe din Moldova – Ordinul „Cuv. Agafia de la Cușelăuca”, de gr. II.

Arhipăstorul a mulțumit pentru implicare și buna colaborare între cele două instituții îndemnând ca și pe viitor să avem parte de aceste colaborări spre binele credincioșilor și a Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Dna Asea a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru înalta distincției și apreciere pe care a primit-o din partea Înaltpreasfinției Sale și că în continuare va depune efort pentru propășirea Sfintei Biserici Ortodoxe din Moldova.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com