Donează 2 % din venit pentru susținerea activității social-filantropice a Bisericii Ortodoxe din Moldova! - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Donează 2 % din venit pentru susținerea activității social-filantropice a Bisericii Ortodoxe din Moldova!

22:15, marți, 19 martie, 2024 |

Pe parcursul ultimilor 5 ani de activitate, A. O. „CREDINȚĂ ȘI MILOSTENIE” din cadrul Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al Bisericii Ortodoxe din Moldova a reușit implimentarea și realizarea a zeci de proiecte și sute de acțiuni social-filantropice, întru susținerea copiiilor, tinerilor, bolnavilor, bătrânilor și persoanelor provenite din familii defavorizate.

În acest sens, venim cu un apel către Davs, ca și anul acesta sǎ ne fiți alături și să susțineți activitățile social-filantropice care urmează a fi înfăptuite, prin direcționarea celor 2% din venitul anual, contribuind astfel la înfăptuirea comună a milosteniei, în această perioadă specială a Postului Mare.

Până la data de 30 aprilie 2024, direcționează 2% din impozitul tău pe venit și ajută-ne să-i ajutăm pe cei nevoiași, pe cei mai lipsiți și mai triști ca noi.

Mergi la orice direcție de deservire a Serviciului Fiscal de Stat și completează formularul cu datele de mai jos:

1020620004270
A. O. „CREDINȚĂ ȘI MILOSTENIE”, mun. Chișinău
Telefon de contact: 067 223981

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com