Header image

Două familii cărora le-au ars casele au primit ajutor material și financiar din partea Bisericii

14:02, miercuri, 2 septembrie, 2020 |

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate a vizitat familia Bejenaru din or. Drochia, care a rămas fără locuință în urma unui incendiu. Casa în care locuia familia cu cei 9 copii a fost distrusă complet de incendiul declanșat în urma unui scurt circuit.

Exprimând susținerea și grija Bisericii pentru cei încercați de această tragedie, consilierul mitropolitan a oferit din partea Mitropoliei Moldovei mai multe daruri familiei: pachete cu produse alimentare și igienice, haine și încălțăminte, tapete, albituri, ghiozdane cu rechizite pentru copiii care merg la școală, dar și un ajutor financiar în sumă de 20.000 lei în vederea reconstrucției locuinței mistuite de flăcări.

Cei care doresc să sprijine această familie pot lua legătura cu tatăl copiilor la numărul de telefon: 067373413, Andrei Bejenaru.

De asemenea, în urma incendiului casei a avut de suferit și familia Bădiță Ruslan și Maria cu 3 copii, originară din satul Mihăilenii Vechi, r. Râșcani. Familia a primit la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” din Capitală ajutoare materiale: haine și încălțăminte pentru copii, ulei, făină, un televizor, jucării, produse alimentare, dar și susținere financiară.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com